Berekenen

Reisverzekering

Gaat u wel eens op vakantie? Bent u vaak in het buitenland? Dan is het belangrijk om de bijkomende risico’s goed af te dekken. Met hulp van deze tool kunt u met het invullen van enkele simpele gegevens, snel inzicht krijgen naar wat de kosten zijn voor een reisverzekering.

Vergelijk uw zorgverzekering

Wilt u weten wat voor u de beste zorgverzekering in 2019 is? Iedereen is anders. Klik daarom hiernaast op de knop en vergelijk eenvoudig meerdere aanbieders met elkaar. Zo bent u er zeker van dat de beste premie en voorwaarden in uw verzekering zijn opgenomen.

Premie zorgverzekering

Wat wordt de premie van uw zorgverzekering? Bent u wel voor alles gedekt waar u gedekt voor wilt zijn? Is een overstap slim? Controleer middels deze tool of u goed gedekt bent, en wat uw premie in 2019 gaat worden. Snel inzicht nog voor het nieuwe jaar begint!

Premie zorgverzekering ZZP

Bent u een Zelfstandige Zonder Personeel? Dan gelden er andere regels omtrent de zorgverzekering. Middels deze berekentool krijgt u direct inzicht in de voorwaarden, kosten en de verschillende type dekkingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u veilig bent en nooit teveel betaald.

Copyright © 2019 De Financiële Vis

Website door: Dutch Media Lab